Barça

Valverde: "No hem d'especular amb la distància que tenim amb els que venen per darrere"

El tècnic del Barça ha recordat que encara queden 18 jornades per acabar la lliga i ha lloat el grau de compromís dels seus jugadors

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha mostrat molt satisfet en roda de premsa per la victòria del seu equip al Benito Villamarín, però ha insistit que no poden especular amb l'avantatge que tenen quan encara queden 18 jornades per acabar la lliga.

"No caurem a especular amb la distància. Els que vénen al darrere estan lluny, però queden 18 partits i seguirem, amb la idea de preparar la Copa per remuntar el resultat advers. Pensem a anar sumant i no fer comptes."

Valverde ha explicat que s'han trobat amb un Betis que ha pres riscos amb la pressió alta, però que els seus jugadors han sabut tenir paciència per sentenciar en la segona part.

"Estava complicat perquè ens han jugat un contra un a tot el camp, i han exigit un gran desgast. En els primers minuts hem patit perquè han canviat la manera de jugar amb tres al darrere. A mesura que avança el partit, ens va anar millor; ells han assumit riscos i els hem castigat. La paciència ha donat resultat".


El tècnic del Barça ha marxat amb molt bon gust de boca i ha destacat que veu el seu equip molt compromès amb el que estan fent.

"Si cal fer un pas endavant, ho fem i si és cap enrere, el donem també. No és una Lliga avorrida per a nosaltres. La nostra intenció és seguir empenyent, guanyant el màxim de partits, però els passos són més grans que els de la primera volta".

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut