Lliga de Campions

Valverde: "No era un partit per fer experiments, era un partit per tenir certeses"

El tècnic blaugrana ha defensat la manera com ha plantejat el complicat duel contra el Chelsea i ha donat com a bo l'empat a 1 aconseguit a Stamford Bridge

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l'empat a 1 que ha aconseguit el Barça al complicat estadi de Stamford Bridge a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions:

"El partit ha estat un xoc d'estils. Nosaltres volíem el control de la pilota i ells ens han intentat sorprendre a la contra. Ells es defensaven molt bé i els dos pals de Willian han fet perill. El seu gol ha arribat quan més dominàvem el partit. La nostra insistència ens ha permès forçar un error d'ells i empatar el partit"

Sobre l'alineació de Paulinho i el fet de deixar Dembélé a la banqueta per fer entrar Aleix Vidal, el tècnic blaugrana té molt clar els motius que l'han portat a prendre les seves decisions:

"No és un partit per fer experiments, és un partit per tenir certeses. He volgut ser respectuós amb el que ens ha portat fins aquí. Paulinho és el tercer golejador de l'equip i Aleix Vidal ens ha aportat més profunditat"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut