Lliga de Campions

Valverde: "No demanarem perdó per tenir Messi, és una sort per a nosaltres"

El tècnic blaugrana es desfà en elogis, una vegada més, cap al crac argentí després que ha protagonitzat, una vegada més, una nit espectacular al Camp Nou

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa visiblement satisfet pel sòlid triomf que ha aconseguit el Barça sobre el Manchester United i que li ha servit per segellar el pas a les semifinals de la Champions amb autoritat:

"Han sortit amb la pressió molt alta, però després ens hem anat situant en el camp fins que hem fet nostre el domini. Sí que hem tingut un ensurt amb la primera arribada que han tingut. Teníem molta il·lusió per passar"

 

El conjunt blaugrana passa ronda a la Champions i manté viu el somni del triplet. En aquest sentit, el tècnic té molt clar que l'equip està passant un bon moment:

"Ens trobem bé, però sabem que en cinc minuts dolents pots tenir un disgust. No sabem contra qui haurem de jugar però sabem que serà un molt bon equip segur i, clar, ens agradaria arribar a la final"

 

En els primers minuts de partit, quan el Barça més dubtes ha tingut, un cop més Leo Messi ha fet un pas endavant, s'ha carregat l'equip a l'esquena i l'ha reconduït cap a la seva millor versió. Valverde té molt clar de tot el que aporta el davanter argentí:

"No demanarem perdó per tenir Messi, és una sort per a nosaltres"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut