Barça

Valverde: "Necessitem una victòria"

L'entrenador blaugrana admet la pressió després que en una setmana l'equip hagi encaixat una derrota contra el Llevant a la Lliga i un empat contra l'Slavia de Praga

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el Barça s'enfronti al Celta de Vigo al Camp Nou i s'ha mostrat convençut que el conjunt gallec és perillós malgrat el mal inici de temporada que el fa estar enfonsat a la part baixa de la classificació:

"Estan en una situació difícil, han passat nervis en els últims partits i no és normal que hagin fet tants pocs gols amb els jugadors que tenen. Han de recuperar la confiança i mostrar el seu talent."

 

Obligació de guanyar

"Tenim la necessitat d'una victòria. Venim de perdre un partit contra el Llevant en sis minuts. Hem de reprendre el camí de sumar tres punts perquè sabem què vol dir perdre en aquest equip i sobretot per mantenir el lideratge."

 

Nervis després de l'empat contra l'Slavia de Praga

"Si el partit l'haguéssim portat millor, tothom estaria més tranquil. Hem d'acceptar les coses com són. Hem perdut un partit i n'hem empatat un altre. Fa una setmana tot era una autopista."

 

El futur de Valverde

"Vam dinar amb el president. El club sempre m'ha donat suport i sempre he sentit aquí el suport per part de tothom. No tinc cap problema."

 

Mal inici de temporada

"Ja hem perdut els mateixos partits que la temporada passada. En alguns no hem estat bé i en d'altres se'ns han escapat de forma increïble per no saber-los tancar. El més normal, però, és que les lligues estiguin igualades."

 

El clàssic entre setmana i al migdia

"No ho entendria. Crec que no estaria bé per a la gent. Està bé que ens puguin veure en països llunyans però no està de més que també ens vegin aquí."

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut