Barça

Valverde: "L'únic que em preocupa és guanyar"

L'entrenador blaugrana lamenta el que va passar a Anfield però aposta per aconseguir un doble aquest dissabte

Actualitzat

Importància d'aquesta final?

Hi donem molta importància perquè és la possibilitat de tornar a guanyar un doblet, de donar un altre títol al club i és el motiu pel qual som aquí. El trajecte no ha sigut fàcil, quan arriba el mes de gener els partits arriben molt seguits i hem hagut de remuntar situacions complicades en els darreres tres finals. Ens enfrontem a un equip que ha fet una gran temporada i els dos partits que hem jugat contra ells hem empatat, i a veure qui ho trenca.

 

Recuperats d'Anfield?

Quan t'eliminen d'una competició sempre és dur, però ho has d'afrontar amb enteresa el que tens davant. Ara tenim la possibilitat de tornar a guanyar un títol. El que s'ha de fer és sortir demà a totes.

 

El resultat de la final de Copa afecta la seva continuïtat?

L'únic que em preocupa és guanyar demà. Els entrenadors sabem que cada dia te la jugues d'una manera o altra. Som part d'aquest espectacle. Això no li passa només a l'entrenador del Barça, tots passen situacions complicades durant la temporada

 

Messi diu que va ser culpa dels jugadors, no de l'entrenador.

Tots som conscients que quan hi ha una eliminació inesperada tots ens en fem responsables, tots els actors principals. En el fons tots som responsables de tot. Cadascú té la seva part de responsabilitat i l'assumim tota.

 

Ratificat per Bartomeu dos cops en una setmana.

Sempre he dit que el club ha respectat sempre la meva feina i sempre ha sigut així. No tinc cap queixa del president i ni de la directiva.

 

Baixes:

En el cas de Nelson, avui s'entrenarà però s'ha de seguir un protocol determinat. Pel que fa a la resta, vaig parlar amb Arthur i sembla que està millor però no jugarà. Coutinho esperem que pugui ser-hi.

 

Conclusions de Liverpool?

Sí, esclar que trobes moltes conclusions, però una cosa és que les penses i una altra que les facis píbliques perquè sembla que vulguis buscar una disculpa. Cadascú ha d'assumir les seves responsabilitats i jo assumeixo les meves. Ho he pensat molt i tampoc tinc clar si canviaria alguna cosa. L'única cosa seria no posar Dembélé el dia de Celta, que es va lesionar al cap de 30 segons.

 

Trajectòria a les darreres finals:

Si ens parem a mirar la trajectòria, hem caigut aquestes Champions perdent només un partit, i estem fora. Això sí, n'hem perdut un i de manera exagerada. Això sí que ho hem de revisar.

 

Vol renovar?

Ja m'han preguntat per això, la gent està molt preocupada, no es preocupin tant.

 

Demà podria ser el segon doblet com a entrenador?

Per mi és una oportunitat increïble des del punt de vista personal però el que més em motiva és el que pot significar per a tots després d'haver tingut un desencant tan fort. El que es tracta és de continuar motivant-nos cada temporada per continuar guanyant.

 

Darrer partit de Cillessen amb el Barça?

No ho sé, no tinc les dades ni la capacitat.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut