Barça

Valverde: "L'empat ens ha quedat curt"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat satisfet per la reacció dels seus homes que els ha permès empatar, però reconeix que els ha faltat una mica d'empenta per segellar la remuntada

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa després de l'empat aconseguit al Camp Nou davant del València. El tècnic blaugrana admet que ha estat un partit difícil però destaca l'esforç de tot l'equip fins a l'empat:

"El València ha començat molt bé, Ter Stegen ha salvat una pilota i després el partit ha estat nostre. Ens han marcat a la contra i després ens han fet el 0-2. Hem reaccionat, hem aconseguit l'empat però ens ha quedat curt perquè volíem guanyar."

 

En finalitzar el partit, s'ha sabut que Leo Messi té una contractura a l'abductor i que és dubte de cara al clàssic de dimecres. L'entrenador del Barça es mostra prudent i no vol descartar ningú fins el mateix dia del partit:

"Hem d'esperar a demà quan li farem més proves, però esperem que es pugui recuperar. Entre demà i demà passat haurem d'acabar de valorar si podem comptar amb ell. Imaginem que no està molt malament. Si Leo està bé, jugarà, i, si no, jugarà un altre."

 

Un altre dels noms que han sonat a la roda de premsa ha estat el d'Ousmane Dembélé que està ultimant la seva recuperació física i que podria reforçar l'eix atacant del Barça en els compromisos dels propers dies. Tot i així, Valverde no té clar quan podrà comptar exactament amb el davanter francès:

"No sé si estarà per dimecres o bé per al partit de diumenge."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut