Barça

Valverde: "La Copa del Rei és una competició primordial"

L'entrenador del Barça admet que aquesta competició té la màxima importància i ha avisat de la dificultat d'afrontar aquest duel contra un rival de Segona B

Actualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei al camp de la Cultural Lleonesa que, per ell, aquesta competició té la màxima importància i ha avisat de la dificultat d'afrontar aquest duel contra un rival de Segona B.

"Sí, la Copa és primordial per a nosaltres com per a qualsevol equip perquè és la competició que jugarem. No entenc això de deixar una competició per guanyar-ne una altra. Això són brindis al sol. Tots som conscients de la dificultat que tenen aquests partits. El rival anirà al 200% perquè és el partit de l'any per a ells".

Valverde ha confirmat que Cillessen serà el porter titular a Lleó un cop recuperat d'una gastroenteritis i no ha descartat que la defensa sigui cent per cent del filial, ja que Piqué i Lenglet acumulen molts minuts aquesta temporada.

"Que demà la defensa sigui 100 % del filial és una possibilitat. Tenim Piqué i Lenglet que s'estan carregant tots els minuts i hem de pensar-ho tot perquè la reglamentació ens condiciona i ho haig de pensar una mica més".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut