Lliga de Campions

Valverde: "La Champions no és una obsessió, sinó una il·lusió"

L'entrenador del Barça gira full de les eliminacions a Roma i Anfield i assegura que intentaran aprofitar una nova oportunitat per guanyar la màxima competició europea

Actualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat abans del debut del Barça a la Champions contra el Borussia Dortmund que per al seu equip no és una obsessió guanyar la màxima competició europea després de les dues patacades contra la Roma a quarts de final i el Liverpool en les semifinals de la temporada passada.

"El futbol sempre et dona una nova oportunitat, demà torna la Champions i comença una nova oportunitat. Intentarem aprofitar-la. La Champions no és una obsessió, sinó una il·lusió, encara que volem fer un pas endavant".

El tècnic blaugrana ha admès que arrencaran la competició contra un rival de nivell i no ha volgut avançar si Messi reapareixerà en l'estrena europea.

"Demà espero un gran ambient, com sempre en aquest estadi. Espero un rival a un gran nivell, un rival que acaba de guanyar la Supercopa i que és candidat a la Bundesliga. És un plat fort per començar, un test exigent. Decidirem demà què fem amb Messi. Fa una setmana no ho teníem gaire clar, però els últims entrenaments els està completant bé. Ha tingut una gran evolució".

Per últim, Valverde ha revelat que no ha parlat gaire amb Ansu Fati després de la seva fulgurant aparició al primer equip blaugrana i que està encantat de poder comptar-hi.

"No he parlat gaire amb Ansu Fati, tret de coses tàctiques. No sóc de donar gaires consells, però hi parlaré. Es tracta que tots els que l'envoltem ho portem amb normalitat. Veurem demà si juga, si juga serà per necessitats de l'equip. Estem encantats amb ell".

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut