Barça

Valverde: "Hem deixat que el partit es descontrolés"

El tècnic del Barça lamenta que guanyant 0-2 hagin permès que el Vila-real remuntés de forma contundent posant-se 4-2, i respira alleujat amb l'empat a 4

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa després de l'empat que el Barça ha aconseguit salvar en el darrer sospir a l'estadi de La Ceràmica:

"Hi ha hagut molts partits en un. Ens hem posat 0-2 i hem deixat que el partit es descontrolés. Ens han vingut pressions altes i ens han sabut desestabil·litzador. Quan podíem rematar no hem estat capaços i després ens ha tocat remuntar. Li dono molta importància del punt que hem aconseguit perquè hem estat a punt de perdre. Hem remuntat dos gols en l'últim minut i ara ens espera un Atlètic de Madrid que no es rendeix mai."

L'entrenador blaugrana destaca el partit boig contra el Vila-real ha de servir per no donar per fet que la Lliga ja està guanyada.

"Queda molta Lliga. És molt difícil. Ens han retallat dos punts. No podem permetre que el contrari ens agafi en tantes ocasions en situacions d'inferioritat. Ara ens toca un rival que es juga la Lliga i un que es juga la Champions."

Sobre la famosa "messidependència", Valverde admet que jugant amb "el millor del món" és lògic que existeixi.

"Quan no hi ha Messi també hem de jugar i hem de guanyar. Ens els primers 15 minuts no n'hi ha hagut i en els últims sí. Leo és fonamental i ens marca l'estil."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut