Ernesto Valverde confia que el Barça torni del Coliseum Alfonso Pérez amb els tres punts (EFE)
Barça

Valverde: "Hem de guanyar fora de casa i seria bo que fos contra un rival com el Getafe"

El tècnic blaugrana admet que el joc i el resultat del seu equip no està sent el millor, especialment fora de casa, però confia que tornar del Coliseum Alfonso Pérez amb els tres punts serveixi per provocar una reacció entre els seus homes

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el Barça es vegi les cares amb el Getafe, un rival complicat, especialment a casa seva, però el tècnic blaugrana veu en la visita al Coliseum Alfonso Pérez una gran oportunitat per sumar la primera victòria fora de casa de la temporada

Guanyar al Coliseum Alfonso Pérez

"Hem de fer un pas endavant fora de casa i és bo que el rival sigui un rival com un Getafe. Et poden passar per sobre. El que ens interessa és tornar amb els punts. No hem guanyat fora de casa i no hem fet bons partits. Normalment el joc acompanya el resultat. Serà un partit semblant als dels últims anys a Getafe. Són un equip rocós i disciplinat. Es despleguen molt bé a l'atac. Hem d'anar amb compte. L' any passat vam patir molt."


Jugar sense Messi

"No sé el temps de baixa de Messi. No és una lesió greu. Hem d'esperar. És un jugador absolutament desequilibrant, però tenim recursos per jugar sense ell. Ja ho hem fet i de vegades ens ha anat millor i de vegades pitjor. És un contratemps, però hem de continuar."

La pretemporada, la causa de la fluixa arrencada

"No podem culpar la pretemporada. Tenim tants partits, que ens hem d'anar preparant sobre la marxa. L'equip està bé. És veritat que hem tingut més contratemps dels previstos, però estem al Barça, sabem els nostres compromisos i què hem de fer. És un començament de temporada complicat perquè sempre volem ser els primers i no ho estem aconseguint, però hem d'aconseguir anar sumant de tres en tres i mirar endavant."

Ansu Fati, el Barça i la selecció espanyola

"El que m'agradaria és que el jugador pogués estar més temps amb nosaltres. Amb la sub-21 seria millor. La Federació té la decisió."

Sopar de Neymar amb Arthur

"No he de valorar res. Va veure un amic seu. Ara està molt bé i és el que m'interessa. Esperem que continuï així"

ARXIVAT A:
ValverdeMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut