Lliga de Campions

Valverde: "Hem de fer el nostre joc i no hem d'especular amb el marcador"

El tècnic del Barça ha assegurat que no poden sortir a especular amb el resultat de l'anada a Old Trafford i que hauran de ser fidels al seu estil de joc per tombar un rival com el Manchester United per segellar el pas a les semifinals

Actualitzat

Ernesto Valverde ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Manchester United al Camp Nou que, després del 0 a 1 de l'anada a Old Trafford, no poden especular amb el resultat i que hauran de ser fidels al seu estil per segellar la classificació per a les semifinals.

"No en tenim cap dubte, el 0-1 a Old Trafford no és definitiu. Nosaltres hem de fer el nostre joc i no hem especular amb el marcador. Volem que no ens marquin, igual que deuen voler ells. La nostra intenció és guanyar el partit. Hi ha molta il·lusió dipositada en la Champions, estem a un pas de semifinals i ens l'hem de jugar contra el Manchester, anirem a guanyar".

El tècnic del Barça ha avisat del perill d'un rival que aquesta temporada ha guanyat tres partits dels últims, quatre fora de casa a la Champions, i per això ha mostrat el seu respecte cap al conjunt de Solskjaer.

"No sé el plantejament que té el Manchester United però de quatre partits fora de casa, n'han guanyat tres. Hem d'estar molt atents, però ser fidels al nostre joc. El que més temo del Manchester United és l'esperit que tenen i els seus jugadors, també les jugades d'estratègia. Els respectem molt."

Valverde tampoc no ha volgut avançar si Dembélé estarà a l'equip titular o començarà a la banqueta i el farà servir de revulsiu un cop recuperat d'una lesió muscular.

"Que pugui jugar Dembélé d'inici és una possibilitat. L'altre dia va jugar 60 minuts i es va trobar bé. Seran importants els jugadors que comencin el partit i també els que l'acabin."

Per acabar, el tècnic blaugrana ha insistit que el seu equip afronta el partit en un bon moment i ha negat que hi hagi temor per no haver superat la barrera dels quarts les últimes temporades.

"L'equip arriba bé a aquesta eliminatòria. Cadascú pot interpretar com vulgui les alineacions que plantejo. Ara estem preparats per al partit amb el United. No hi ha cap temor vers el partit de demà. El que hi ha és molta il·lusió. Reconeixem que tenim davant un gran rival davant, però esperem passar l'eliminatòria".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut