Barça

Valverde: "Estic molt content amb els jugadors que tinc ara"

L'entrenador del Barça defuig parlar de Neymar, lamenta que el mercat no es tanqui abans que comenci la Lliga i firma arribar al mes de maig amb opcions a tots els títols

Actualitzat

Ernesto Valverde ha ofert la seva primera roda de premsa de la temporada exhibint bona capacitat per tirar pilotes fora en temes recurrents com el cas Neymar o la configuració de la plantilla.

"Jo em centro en preparar els partits amb els jugadors que tinc i no penso en jugadors d'altres equips. Estic molt content amb la plantilla que tinc ara mateix. No sé que pot passar després. No tinc per què parlar de jugadors que no són aquí i Neymar és jugador del PSG."

Al tècnic blaugrana i ex de l'Athletic no l'il·lusiona especialment començar la Lliga a Bilbao.

"És un partit complicat per començar. Han fet bona pretemporada. El camp el coneixem bé i és difícil. És un partit que a mi personalment sempre m'ha costat jugar com a visitant."

Valverde s'ha queixat de què el mercat no es tanqui abans que comenci la competició i ha lamentat l'enfrontament entre Lliga i federació pels horaris dels partits. Pel que fa a l'equip, ha donat a entendre que no compta amb Messi per al primer compromís de la temporada:  

"No arriscarem amb cap jugador i encara menys amb Messi. Hem de veure com està, però encara no ha fet cap entrenament amb l'equip."

Després d'acabar amb cert desencant la passada temporada, eliminat de forma traumàtica a Europa i derrotat a la final de Copa, el tècnic blaugrana ha fet propòsit d'esmena, però a mitges: 

 "Al final el que vols és arribar a l'1 de maig amb opcions de guanyar 4 títols, com vam fer l'any passat. Tothom té l'objectiu de jugar cada cop millor. A vegades s'aconsegueix i a vegades et quedes curt. La qüestió és amb què et compares. Si ens comparen amb el millor Barça de la història ho tenim difícil. Sempre s'ha d'intentar millorar, però si en dos anys de lliga hem perdut 4 partits i la meitat sent ja campions, hem de millorar coses, però també n'hem de mantenir moltes altres."

 

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut