Lliga de Campions

Valverde: "Estic content amb el partit, no amb el resultat"

El tècnic del Barça ha admès que l'empat a 0 és un resultat perillós, però confia a rematar l'eliminatòria a la tornada al Camp Nou

Actualitzat

Ernesto Valverde ha explicat en la roda de premsa posterior al partit contra l'Olympique de Lió que està content amb el joc del seu equip però no amb el resultat.

"Hem generat una gran quantitat d'arribades però el futbol és una qüestió d'encert i avui no l'hem tingut. L'eliminatòria està a l'aire. Crec que hem fet un gran partit. Sabíem de la importància del partit d'avui i hem dominat i generat ocasions. Estic content amb el partit, no amb el resultat".

El tècnic del Barça també ha admès que l'empat a 0 és un resultat perillós però confia en rematar l'eliminatòria a la tornada al Camp Nou.

"No negaré que després del partit que hem fet esperàvem un altre resultat. Aquest és un resultat perillós però a casa som un equip potent i esperem l'empenta del públic".

Per últim, Valverde ha sortit en defensa de Luis Suárez, que segueix sense marcar fora de casa en partit de Champions.

"Luis Suárez em preocuparia si no tingués ocasions de gol, que és el que se li demana a un davanter. Però ell sempre té ocasions per ell i per altres companys. Es relaciona molt bé amb les ocasions de gol, però el futbol és una qüestió d'encert. Els davanters tenen ratxes, però el que demanem és que generin ocasions".

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut