(REUTERS)
Barça

Ernesto Valverde espera el retorn de Dembélé

Actualitzat

A mitja pretemporada, elogis de Valverde després que el francès acabés les vacances abans d'hora per posar-se a punt en solitari a la Ciutat Esportiva; després de veure també que, a la gespa, demostrava ganes d'oferir la seva millor versió.
Però tot se'n va anar en orris en la primera jornada de Lliga. Dembélé es va tornar a lesionar i, el que és pitjor, va deixar plantats els metges del Barça que l'esperaven l'endemà per fer-li proves. Nou acte d'indisciplina. Dels elogis a l'empipada.


El francès era, a més, la carta clau en la partida que el Barça i el PSG van jugar per Neymar. Però Dembélé no va voler marxar de cap de les maneres i Neymar no va poder venir. El francès continua convençut que triomfarà al Camp Nou, però en la seva absència jugadors de la base com Carles Pérez o Ansu Fati han aprofitat per reinvindicar-se. Sobre el paper, la temporada hauria de donar més oportunitats a Dembélé, però el fet cert és que ja n'ha malbaratat unes quantes i, ara mateix, ningú s'atreveix a apostar fort per un jugador que ja viu la tercera temporada com a culer. 

Anar al contingut