Barça

Valverde: "És una alegria immensa estar en aquesta situació després de tants mesos esperant"

Després de guanyar l'Alabès, els blaugranes podrien revalidar el títol de Lliga aquest dimecres si l'Atlètic de Madrid perd a casa contra el València

Actualitzat

A nomes 3 punts de guanyar la Lliga

Un valor increïble, per més que es comenti que la Lliga està guanyada, al final s'ha d'aconseguir al camp. Ha estat un partit difícil perquè ells estaven molt darrere i defensaven bé. Hem aconseguit tres punts molt importants i ens deixa a les portes de poder aconseguir-la, ens falten tres punts. És una alegria immensa estar en aquesta situació després dels mesos que fa que esperem això.

El partit d'Aleñá

Aleñá és un jugador que té bona arribada i bon xut. Ha fet un gran partit, me n'alegro molt per ell.

Estava previst que Messi sortís?

La idea era que jugués, però sobretot perquè el resultat no era clar. Sobre si està centrat a aconseguir la Bota d'Or, estem centrats en el que hem d'aconseguir. Avui convenia descansar i ha sortit al segon temps, i també vull que els jugadors es mantinguin actius. No els pots ficar en una urna i aparèixer al partit assenyalat.

Malcom no ha jugat i Arturo Vidal, molt endollat

Malcom no ha participat, hem jugat amb Dembélé, Coutinho i Luis. He fet els canvis i no ha jugat, ja jugarà un altre dia. Arturo Vidal ens està aportant moltes coses, té un físic important, i sobretot arriba en segona línia, i els retorns, i la pressió després de perdre, s'està convertint en un jugador fonamental.

Coutinho

N'esperem molt, d'ell, i ens està ajudant molt. L'altre dia va fer un golàs contra el United. Estem contents que vagi entrant en joc, és bo per a ell i per a nosaltres.

Prefereixes guanyar demà la Lliga o millor dissabte al Camp Nou?

Ser campió demà o dissabte m'és igual, sé que l'Atlètic de Madrid competirà fins al final, és el seu ADN, demà tenen un partit difícil però que sigui el que hagi de ser. Si guanyem demà, benvingut sigui.

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut