Barça

Valverde: "És un partit en què hi ha molt en joc. Sabem que són perillosos"

L'entrenador blaugrana ha parlat del partit contra el Llevant d'aquest dissabte i ha valorat la possibilitat d'incorporar algun jugador aquest mercat d'hivern

Actualitzat

Ernesto Valverde ha parlat del duel davant del Llevant, de les possibilitats d'incorporar algun jugador en el mercat d'hivern i de la situació de Dembélé i Coutinho en la roda de premsa prèvia al partit contra els granota d'aquest dissabte.

El tècnic blaugrana ha apuntat que el Llevant "està aconseguint grans resultats aquesta temporada" i que hauran de vigilar si no volen emportar-se un ensurt:

"L'any passat vam patir molt allà. És un rival que ens va guanyar, i com ens va guanyar. És un partit en què hi ha molt en joc, 3 punts i seguir al capdavant de la classificació. Sabem que són perillosos."

L'entrenador del Barça ha explicat que l'equip "està preparat per afrontar els 2 partits que queden abans de les vacances de Nadal" i ha valorat el fet que catalans i valencians s'enfrontin en tres ocasions en pocs dies entre Lliga i l'eliminatòria de Copa del Rei:

"Sabent que ens enfrontarem en breu, està clar que el partit de demà serà una referència. Sent lliga, jugant-nos els tres punts, no ens condicionarà a cap dels dos equips."

En relació amb les possibles incorporacions al mercat d'hivern, Valverde ha explicat que el fet que "Umtiti estigués recuperat seria una gran noticia" i ha dit que confia en el seu equip i en els jugadors del filial.

Per últim, el tècnic del FC Barcelona ha parlat de la situació de Dembélé i Coutinho:

"És un avantatge el que tenim. Els dos jugadors poden jugar junts, com han fet aquesta temporada. Depèn del moment, de la situació. Tenim la possibilitat que hi hagi jugadors que no juguin i que juguin ells, però les preguntes són inevitables."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut