Barça

Valverde: "És un gol claríssim, com un piano de gran"

Entre el gol del Leganés i la lesió de Dembélé, el Barça ha passat una mala estona que s'ha acabat al minut 70 amb el 2-1, obra de Luis Suárez. Un gol que ha precisat de la intervenció del VAR.

Actualitzat

Suplència de Messi

"La capacitat que té ell, es generen situacions de gols, ho sabem nosaltres i ho sap el contrari. El tema de la dosificació de Messi no és només que jo ho cregui, els jugadors també ho saben. Pensàvem que avui era el millor guardar-lo per a la segona part i ens ha sortit bé."

 

Dembélé

"Ni idea, sé que és un esquinç i esperem que no sigui excessiu, esperem que no sigui res més. El tema de com està ell, la qüestió no és de l'entrenador, la qüestió és del jugador. El que fa ell al camp és per mèrit seu, i n'estem encantats."

 

El segon gol de Suárez és falta?

"Per a mi és un gol claríssim, com un piano de gran. Ara es protesta tot, ho sé. Han tocat una mica el porter i està molt bé pel que diran, però ja està."

 

L'ajuda del VAR

"Hi ha menys marge, però sempre hi haurà polèmica. I evidentment hi haurà equivocacions, les hi ha hagut i les hi haurà. Les polèmiques no acabaran amb el VAR ni que posin un robot arbitrant."

 

Xuts des de fora?

"És una sortida que tenim i l'hem d'explotar més. Tenim bons llançadors de fora de l'àrea. No som un equip d'arribar i centrar. Quan el contrari s'encasta tant ho hem d'explotar.

 

Ens hem d'acostumar a les mitges hores de Messi?

Sí, i de més jugadors. Hem de saber que hi haurà jugadors que hauran de descansar. És una pena la lesió de Dembélé pels recanvis."

 

Estat d'ànim de Dembélé

"Ell estava tranquil, a veure, esperem que no sigui greu. Ell està en un bon estat de forma. Amb la seva velocitat és capaç d'obrir qualsevol defensa. Sense ell perdem molt i esperem que sigui per poc temps."

 

Messi a la banqueta?

"Tenim partits cada tres dies i hem de veure com administrar-ho, veure com s'han d'administrar esforços. Això només ho sabem nosaltres. És difícil també per a mi, però és el millor per a ells."

 

Estadi buit

"Estem a l'hivern, l'horari, ja va passar el dia de la Copa, l'horari és tard. Esperem que la gent vingui, ens ajuden molt."

 

Joves del planter, Aleñá

"No tinc cap norma amb els joves del planter. Si Aleñá no juga més és perquè hi ha Arthur, Rakitic, Artur Vidal. Hi ha molta competència i ell està dins d'aquesta elecció. Estic encantant amb ell, s'haurà de barallar amb els altres per tenir oportunitats, i les tindrà."

 

Messi en els primers 30 i no en els últims 30?

"No, perquè no sé el que pot passar al final. El partit saps com comença però no com anirà. Depèn de com vagi potser decideixes no treure un jugador."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut