Valverde i la plantilla desitjen que aquest malson acabi al més aviat possible. (Foto: EFE)
Valverde i la plantilla desitjen que aquest malson acabi al més aviat possible. (Foto: EFE)
Actualitat blanc-i-blava

Valverde es queda sense centrals per rebre aquest dijous la visita de l'Atlètic de Madrid

L'Espanyol mira de recuperar centrals per jugar dijous contra l'Atlètic de Madrid. Els serveis mèdics estan pendents de Moisés Hurtado. El sabadellenc, amb una lesió al múscul adductor de la cama dreta, serà dubte fins dimecres, quan els metges li faran una nova ecografia de control per veure'n l'evolució. D'altra banda, el club blanc-i-blau ha decidit presentar al·legacions a l'acta del partit contra el Llevant, pel que fa a la segona groga que va veure Marc Torrejón. I és que l'Espanyol no té centrals: Jarque va rebre la cinquena groga i Albert Serrán no pot jugar perquè l'hi priva el reglament.

Actualitzat

Moisés Hurtado, dubte

Les proves realitzades aquest dilluns a Moisés Hurtado han confirmat que el migcampista presenta una elongació a l'adductor de la cama dreta, encara que sense signes de trencament, que el converteix en dubte amb vista al pròxim compromís davant l'Atlètic de Madrid. El sabadellenc es va lesionar durant el transcurs del partit que va enfrontar el conjunt blanc-i-blau i el Llevant, i va ser substituït al límit del descans pel seu company Ángel Martínez.

Sense Serrán, per culpa del reglament

Albert Serrán, central que s'ha entrenat tota la temporada amb el primer equip i fins i tot ha disputat dos partits oficials davant el Sevilla (Lliga) i l'Athletic de Bilbao (Copa del Rei), tampoc pot jugar, segons explica el reglament. Els futbolistes del filial no poden jugar amb el primer equip en les últimes quatre jornades llevat que hagin disputat deu partits oficials durant la temporada, o els cinc anteriors a les quatre últimes dates de forma consecutiva, o que siguin menors de 23 anys.

Jarque va veure contra el Llevant la desena groga de la temporada i haurà de complir un partit de sanció, mentre que Torrejón va patir la seva primera expulsió des que és futbolista de Primera Divisió. Valverde no podrà comptar amb la seva parella habitual de centrals, però tampoc disposa d'excessius recanvis, ja que el navarrès Jesús Mari Lacruz és baixa per lesió. Malgrat que ha millorat molt i que ha participat en alguns entrenaments amb el grup, no està en condicions de jugar.

Anar al contingut