Barça

Valverde: "Ens fa jugar, marca gols, dona assistències...Gaudim-lo"

L'entrenador del Barça ha fet referència a l'actuació de Messi en la roda de premsa posterior a la victòria del FC Barcelona davant el Llevant

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha mostrat satisfet amb l'actuació de l'equip contra el Llevant tot i el canvi de dibuix tàctic que ha hagut d'improvisar per la baixa d'última hora de Nelson Semedo:

"En la posició de lateral dret no tenim un comodí. Al final he optat per fer la defensa de 3, el que significava que havíem d'estructurar una mica tot l'equip perquè faltava profunditat a la dreta. Ens ha costat perquè ells ens pressionaven molt. Poc a poc ens hem anat fent amb el control del joc i al final hem controlat absolutament el joc en la segona part."

El tècnic blaugrana ha explicat que la solució tàctica que l'equip ha proposat en el duel d'aquest diumenge no li agrada perquè busca "donar confiança" al que l'equip porta fent més temps.

L'entrenador del Barça ha parlat de l'estat físic de Luis Suárez, comentant que està "perfectament", i ha elogiat, una vegada més, l'actuació de Leo Messi:

"És el jugador que ens fa jugar, que fa gols, que dona assistències, que el joc passa per ell. L'hem de gaudir."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut