Lliga de Campions

Valverde: "Ens n'anem amb bon gust de boca"

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha assegurat que marxen de Manchester amb "bon gust de boca", encara que ha recordat que el 0-1 és un "resultat curt"

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, ​​Ernesto Valverde, ha assegurat en la roda de premsa posterior al partit a Old Trafford que marxen de Manchester amb "bon gust de boca", encara que ha insistit que el 0-1 és un "resultat curt".

"És una bona sensació perquè mai havíem guanyat aquí. Ens n'anem amb bon gust de boca, encara que sabem que és un resultat curt. Hi ha un segon partit i sabem com les gasta el United fora de casa tenint en compte l'última eliminatòria."

Valverde també ha valorat l'actuació de Luis Suárez, que tot i portar més de tres anys sense marcar fora de casa, ha participat activament en el gol, amb una rematada que Luke Shaw ha desviat a porteria.

"Li dono moltíssima importància. El valor no depèn que un jugador toqui la pilota o no perquè se l'adjudiquin. Ha estat barallant amb tota la defensa des del primer minut, estem tots contents amb el seu treball. En general, estic content amb tot l'equip. Hem patit en moments, però és que per guanyar fora de casa a la Champions cal patir."

Sobre la possibilitat de rotar aquest cap de setmana en lliga a Osca, Valverde ha afirmat que primer han de veure l'estat dels jugadors aquest dijous, encara que ha subratllat que "tenen poc marge" i que l'"eliminatòria està oberta".

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut