Barça

Valverde: "En camps com el del Granada t'hi jugues la lliga"

Actualitzat

Sense marge d'error. L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, és conscient que l'equip a fora no ha estat fi a la lliga i que toca reaccionar demà a Los Nuevos Cármenes.

"Anem a Granada obligats. Tot el que fem bé a casa, no ho estem fent a fora. Hem de canviar la dinàmica. Volem que sigui ja. En aquest tipus de camps t'hi jugues el campionat. És on no pots fallar."

 

Fins ara, el Barça ha perdut al camp de l'Athletic i ha empatat a Pamplona.

Valverde també ha parlat de la irrupció dels joves Ansu Fati i Carles Pérez ara que va recuperant peces importants en atac com Messi o Dembélé, que ja és a la recta final de la recuperació.

"L'Ansu i en Carles han jugat perquè s'ho mereixen, per la seva feina i la que han fet els tècnics amb ells. Ens ha ajudat i ho han fet bé, que no sempre és fàcil."

 

També ha demanat cautela amb la possible convocatòria d'Ansu Fati amb la selecció espanyola sub-17 ara que ja té la nacionalització.

"Hem d'esperar que el convoquin. Seria un contratemps perquè és un jugador que ens està donant coses. Hem de ser cauts i esperar la llista definitiva."

 

I sobre Messi ha deixat entreveure que demà serà titular.

"El vaig veure bé a Dortmund. Va estar participatiu. Amb la suma de partits i minuts ha d'agafar el punt de forma. Esperem que demà pugui jugar."

 

També ha avançat que "és probable que demà hi hagi canvis al mig del camp".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut