Lliga de Campions

Valverde: "Els antecedents contra el Chelsea no tenen importància per al partit d'aquest dimarts"

El tècnic del FC Barcelona assegura que l'objectiu del seu equip a Stamford Bridge serà el de marcar algun gol i buscar la victòria tot i ser conscient de la dificultat del rival

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha assegurat en roda de premsa que l'objectiu del seu equip a Stamford Bridge serà el de marcar algun gol i buscar la victòria tot i ser conscient de la dificultat del rival.

"Les estadístiques que tenim a Stamford Bridge donen idea de la dificultat d'aquesta competició. Ens ha costat marcar els darrers anys però demà això pot canviar. Els antecedents entre Chelsea i Barça importen per la prèvia, però no tenen tanta importància de cara al partit. Molts protagonistes han canviat, tot i que aquesta rivalitat d'anys fa el partit més atractiu."

El tècnic blaugrana ha destacat la importància d'afrontar el partit contra el Chelsea després de sumar el triomf a Ipurua que els permet mantenir la diferència de set punts respecte a l'Atlètic de Madrid a la Lliga.

"Tot i venir de jugar dissabte un partit dur, estem preparats per demà. Estem contents per la victòria contra l'Eibar i perquè mantenim la distància amb el segon classificat a la Lliga."

Valverde no ha volgut donar cap pista sobre si Paulinho serà titular o tornarà a apostar per André Gomes al mig del camp, i ha lloat la feina feta per Antonio Conte al Chelsea.

"Antonio Conte és un dels millors entrenadors del món i el seu segell es nota en tots els equips que ha entrenat. És un repte enfrontar-me a un equip dirigit per ell. Aquest any els equips de la Premier League estan en molt bona forma a la Champions. Esperàvem que el Chelsea fos primer de grup per no haver-nos d'enfrontar amb ells, però no ha estat possible."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut