Barça

Valverde: "Els 600 partits de Messi són una barbaritat més per com els ha jugat que pel nombre"

El tècnic blaugrana encara el partit contra el Sevilla amb prudència després de la bona dinàmica que està agafant l'equip de Berizzo els darrers partits

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com planteja la visita del Sevilla al Camp Nou de dissabte al vespre.

"Vindran amb la moral molt alta després de la victòria de l'altre dia. Segur que no ens posaran les coses fàcils. Berizzo té una bona estadística contra el Barça. El partit de demà és perillós. Ens discutiran el domini en el joc"

El partit contra el Sevilla de dissabte serà el número 600 de Leo Messi amb el FC Barcelona. Davant d'aquesta xifra, el tècnic blaugrana no estalvia elogis cap al crac argentí.

"600 partits en un mateix club, amb els partits i els gols que porta, és una barbaritat. És extraordinari, no només pels 600 partits sinó més aviat per com els ha jugat"

Després del partit de dissabte hi haurà aturada de la competició estatal pels compromisos internacionals. En aquest sentit, hi ha un nom a sobre de la taula, el d'Iniesta, que finalment ha obtingut l'alta mèdica i ha entrat en la convocatòria per al partit del Sevilla de dissabte, a més de la del seleccionador nacional, Julen Lopetegui.

"Confio que estigui recuperat per jugar amb nosaltres i amb la selecció. La presència o l'absència de l'Andrés sempre es nota, però tenim altres alternatives que poden cobrir el forat."

Sobre la tensió política i judicial entre Catalunya i Espanya, Valverde s'ha pronunciat, tot i que ha subratllat que el seu gran anhel seria que no hi haguessin preguntes de política a les seves rodes de premsa.

"Se'm pregunta molt per la situació política de Catalunya. Sempre em mantinc al marge, però voldria que hi hagués un punt de distensió en lloc de tensió com està passant cada setmana."

 

Entrenament amb tots els disponibles

Després de la roda de premsa i ja en plena nit, Ernesto Valverde ha dirigit una nova sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els 18 disponibles del primer equip, incloent Iniesta, i el porter del B Ezkieta.

Han entrat en la convocatòria: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Alcácer, Alba, Digne, Umtiti i Vermaelen.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut