Barça

Valverde: "El Girona està jugant sense complexos i saben que no hi tenen res a perdre"

El tècnic del Barça afronta el partit contra el Girona amb mesura. Valverde coneix Eusebio i està convençut que "és un entrenador que sempre planta cara i serà un partit intens"

Actualitzat

Aquest diumenge, el Girona visita el Camp Nou en la cinquena jornada de Lliga. El Barça buscarà tres nous punts a casa, en una setmana farcida de partits. Valverde afronta el partit amb mesura. 

Sobre el Girona i el seu tècnic, Valverde considera que:

"Els equips d'Eusebio sempre planten cara. Veig el Girona igual que l'any passat. Si faig canvis o no, ja es veurà..." "El Girona està jugant sense complexos i saben que no tenen res a perdre. Eusebio és un entrenador que sempre planta cara i serà un partit intens." 

Una pregunta obligada era sobre la polèmica del partit Girona-Barça a Miami. Què en pensa Valverde? 

"No entenc el soroll que hi ha al voltant del Girona-Barça de la segona volta. El que és obvi és que es jugarà. Veurem on i quan."

Com es troba Arthur?

"Va tenir una gastroenteritis forta i en funció de com entreni podrem comptar amb ell o no. Però tenim tres partits en una setmana..."

El que està clar és que el calendari del Barça està molt atapeït i a Valverde el preocupa: 

"Jugarem tres partits molt seguits i forts. Aquesta setmana tenim tres compromisos en sis dies."

Dembélé ha sorprès Valverde?

"De Dembélé, n'esperàvem molt. No m'ha sorprès i esperem que només sigui el punt de partida."

Sobre les crítiques al joc de l'equip, Valverde no s'inquieta...

"A mi tot em sembla bé. No tinc gaire a dir... Intentem guanyar i jugar bé. No és tan fàcil com la gent pensa. Sé de l'exigència. Sé que, si jugues bé 87 minuts i tres en què el rival et fa una ocasió, et recordaran això. Ho accepto..."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut