Futbol

Valverde donarà minuts als joves del planter en la visita al camp del Recre

L'Espanyol ha arribat aquest dissabte a Huelva, on Ernesto Valderde donarà minuts als joves pensant ja en la pròxima temporada. Són novetat a la convocatòria Riera, Ito, Zabaleta i el porter del filial Biel Ribas, pel permís de Kameni, que se n'ha anat al Camerun. En la roda de premsa, Valverde ha confessat que no preveu jugar la pròxima Copa de la UEFA i que espera que l'equip no repeteixi els errors de diumenge passat contra el Getafe.

Actualitzat

Ernesto Valverde vol aprofitar aquestes tres últimes jornades del campionat per donar oportunitats als joves del planter Ángel i Julián. Dos jugadors de mig del camp que tenen davant seu l'ocasió de convèncer el tècnic espanyolista i aconseguir així que la temporada que ve comptin en els plans del primer equip. L'Espanyol, amb la permanència assegurada, no té cap objectiu esportiu que no sigui sumar més punts i acabar amb un bon record la temporada. Valverde creu que no es pot tornar a repetir una golejada com la de diumenge passat contra el Getafe.

Per viatjar a Huelva, el tècnic blanc-i-blau no pot comptar amb Velasco, Jônatas ni Rufete, lesionats. Mentre que Kameni és al Camerun amb permís del club. Per contra tornen a la convocatòria Biel, com a porter suplent, i Ito, Riera i Zabaleta.

Els socis estafats recuperaran els diners

Per altra banda, finalment, els aficionats que es van quedar sense anar a Glasgow recuperaran els diners, després de l'acord a què van arribar ahir els assessors jurídics de la Federació Catalana de Penyes del club i l'empresa Travel Gallery. Dilluns es firmarà la documentació i s'informarà els afectats de com, quan i on es tornarà l'import del viatge frustrat. Uns 500 socis del club no van poder assistir a la final de la UEFA contra el Sevilla perquè el seu vol xàrter no va aterrar mai a l'aeroport del Prat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut