Barça

Valverde: "De les crisis del futbol te'n pots sortir en tres dies"

El tècnic blaugrana assumeix les crítiques després de la derrota de Granada i confia a desactivar-les guanyant el Vila-real i el Getafe

Actualitzat

Ernesto Valverde ha volgut relativitzar el mal moment que viu el Barça després de la derrota a Granada:

"En el món del futbol s'entra en crisi en tres dies i en tres dies pots sortir-te'n. Ara tenim l'oportunitat de sumar sis punts en una setmana i guanyar tranquil·litat".

El tècnic blaugrana admet que l'equip està tenint problemes en atac, sobretot fora de casa, però no està conforme amb les crítiques per una suposada fragilitat defensiva.

"Si ataques bé és que estàs ben col·locat i et poden sorprendre menys a la contra. L'estadística de ser l'equip més golejat l'hem de tenir en compte, però l'hem de posar entre cometes. Tampoc és normal que ens xiulin tres penals. I tant el València com el Betis ens van marcar, però vam dominar molt els partits".

Valverde ha desitjat que el retorn de Dembélé pugui ajudar a desencallar l'atac: "És un jugador desequilibrant, de qui esperem moltes coses perquè ens les pot donar", i ha evitat fer un judici personalitzat de l'aportació de Griezmann: "No és ell o un altre jugador, és una qüestió global. Els davanters han d'entrar més en joc".

També ha disculpat Junior Firpo per la seva errada en el primer gol del Granada: "Aquí tots ens equivoquem". El tècnic basc ha confirmat que ha descartat Rakitic contra el Vila-real per motius tècnics, i que Carles Pérez i Ansu Fati continuaran en la dinàmica del primer equip tot i que el granollerí no ha entrat en l'última convocatòria.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut