Barça

Valverde: "Comencem una seqüència de partits en què ens estem jugant tres competicions"

El primer partit dels homes de Valverde serà aquest dissabte contra el Valladolid a les 20.45. Dimarts s'enfronten a l'Olympique de Lió

Actualitzat

Pròxims partits

Comencem ara una seqüència de partits en què ens estem jugant 3 competicions; ja hi incloem el partit de demà, venim d'empatar dos partits i volem guanyar.

La millor manera de guanyar aquests partits fora de casa amb rivals importants és començar amb una victòria, amb un somriure. Ens fa falta trobar-nos amb una victòria a la Lliga.

Arribar la part decisiva per la qual portem treballant tota la temporada.

Serà important la victòria.

 

Renovació

Ja vaig dir en una altra roda de premsa que la sintonia amb el club ha sigut bona i ha sigut tot molt natural.

Amb l'equip estem tots amb una bona sintonia, la decisió ha sigut fàcil per a mi.

 

En els pròxims partits, quina competició es decidirà més?

Hi ha partits que són decisius, la tornada de Copa determinarà qui continua. A la Champions hem de veure quin resultat podem treure allà.

Estem en partits on tot se succeeix. Sumar tres punts demà és fonamental després de dos empats seguits i pensant en tot el que ve després.

 

Rakitic

El club farà els passos que cregui convenient per ser els millors del món. L'Ivan és important, com ho són la resta de jugadors.

 

Umtiti

Al partit contra l'Olympique de Lió tenim marge per poder decidir. El Samuel ha jugat poc en els últims partits, però n'esperem un gran rendiment.

 

El llegat que vol deixar

Si completes els quatre anys estàs obligat a deixar títols, als grans clubs ho has de fer.

 

Transició

No em plantejo grans qüestions en aquest sentit, no vull desviar-me del que és aquesta temporada.

 

Dubte de renovar

Mai m'he plantejat seguir o no seguir. Sempre he esperat a veure com funcionen les coses. No és perquè hi hagin alts i baixos.

 

Ha confirmat que renova per generar calma?

Aquest punt d'estabilitat ens va bé.

 

Todibo

És un jugador que s'està entrenant amb nosaltres però què encara no l'hem pogut veure en partit de competició ni amistós. Està causant una gran impressió, però una cosa és entrenar-se i l'altra jugar.

 

Suport del barcelonisme

Jo m'hi trobo molt bé aquí, em sento molt respectat per tothom.

 

De Jong

És un jugador que es compromet amb el joc, s'enfronta bé al rival, no li crema la pilota, i assumeix una responsabilitat important al seu equip.

 

L'Oyimpique

És un gran equip i serà una prova molt dura per a nosaltres amb grans jugadors en atac i en defensa, però demà tenim un gran partit i no em puc centrar en l'Olympique perquè ja tindrem una roda de premsa prèvia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut