Barça

Valverde celebra cent partits a la banqueta del Barça amb un triomf al Bernabéu

En aquests cent partits a la banqueta blaugrana, l'equip barcelonista ha obtingut 68 victòries, n'ha empatat 23, ha encaixat només 9 derrotes i ha marcat 241 gols

Actualitzat

Ernesto Valverde ha dirigit el seu partit número cent al capdavant del FC Barcelona i ho ha celebrat amb una clara victòria al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid (0-3) i la classificació per a la final de la Copa del Rei.

Recentment renovat per una temporada més, el tècnic del Barça va començar malament el seu camí a la banqueta del conjunt blaugrana, en perdre fa dos anys la Supercopa d'Espanya precisament davant el conjunt blanc.

Des de llavors, el Barça de Valverde ha guanyat una Copa del Rei (2017/18), una Lliga (2017/18) i una Supercopa (2018). En aquests cent partits, l'equip barcelonista ha obtingut 68 victòries, n'ha empatat 23, ha encaixat només 9 derrotes i ha marcat 241 gols, 78 de l'argentí Leo Messi i 50 de Luis Suárez.

El tècnic blaugrana s'ha mostrat satisfet per la classificació per a la final en una entrevista a TV3 després del partit, però ha admès que el seu equip no ha fet una bona primera part.

"Han estat dos partits molt diferenciats, al primer temps, ells han estat millors i nosaltres no hem estat bé. Ens han pressionat i el nostre ritme de joc no era gaire ràpid. En el segon temps hem sortit amb més determinació. Ha canviat la intenció ofensiva."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut