Barça

Valverde avisa sobre el Leganés: "No tenen tant de glamour, però és el típic camp on ens deixem punts"

El tècnic blaugrana té clar que els madrilenys estan en un gran moment i que tenen capacitats per donar problemes al Barça

Actualitzat

Ernesto Valverde ha explicat les sensacions amb què viatjarà el FC Barcelona cap a Madrid per enfrontar-se al Leganés i adverteix que no serà un partit fàcil.

"El que ens preocupa del Leganés és que reben molt pocs gols, és difícil generar ocasions. Tenen un joc alegre i desenfadat. No tenen tant glamour com altres rivals, però és el típic camp on ens deixem punts."

Sobre les baixes en la posició de central, Thomas Vermaelen té molts números per disposar de més minuts dels que ha tingut fins ara.

"Comptem amb bons centrals, sempre sorgeixen les lesions i per això tenim una plantilla prou àmplia. Confiem en Umtiti, Piqué i en Vermaelen. A més també hi ha el B."

Pel que fa a les molèsties que tenia Luis Suárez, el tècnic blaugrana té clar que ja estan superades i compta amb ell de cara al partit de dissabte:

"Està bé. Està molt recuperat. Ha fet un tractament especial i està bé. L'única previsió que hi ha és que jugui perquè està bé."

 

Últim entrenament abans de marxar cap a Madrid

Després de parlar amb els mitjans de comunicació, Ernesto Valverde ha dirigit la darrera sessió d'entrenament abans de marxar cap a Madrid. El tècnic blaugrana ha pogut comptar amb els 19 jugadors disponibles. S'han absentat els lesionats: Ousmane Dembélé, André Gomes, Sergi Roberto, Rafinha Alcántara i Javier Mascherano.Arda Turan i Aleix Vidal, que estaven en procés de recuperació dels problemes físics que els han apartat de l'equip els darrers partits, si han entrenat.

(@FCBarcelona_cat)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut