El Manchester City, darrera de Sergi Roberto
Lliga de Campions

Valverde aposta per Sergi Roberto d'interior per a l'anada de vuitens al camp del Lió

L'altre dubte de l'equip inicial era saber qui formaria la tercera pota del trident ofensiu juntament amb Messi i Luis Suárez. Finalment, el tècnic blaugrana ha donat entrada a Ousmane Dembélé en el lloc de Philippe Coutinho

Actualitzat

Ernesto Valverde ha apostat per un onze titular del Barça a Lió amb la gran novetat de Sergi Roberto en la posició d'interior al mig del camp en detriment d'Arturo Vidal. L'altre dubte de l'equip inicial era saber qui formaria la tercera pota del trident ofensiu juntament amb Messi i Luis Suárez. Finalment, el tècnic blaugrana ha donat entrada a Ousmane Dembélé en el lloc de Philippe Coutinho, que començarà el partit des de la banqueta.

La resta de l'equip és l'esperat amb Ter Stegen a la porteria; Semedo, Piqué, Lenglet i Jordi Alba a la defensa; Rakitic, Busquets i Sergi Roberto al mig del camp i Messi, Suárez i Dembélé a la punta d'atac. La banqueta estarà formada per Iñaki Peña, Coutinho, Malcom, Murillo, Arturo Vidal, Umtiti i Aleñá, mentre que els tres descartats són Jokin Ezkieta, Boateng i Wague.

Anar al contingut