Barça

Valverde alerta els seus jugadors davant un partit "històricament difícil"

El tècnic blaugrana ha avançat que en els pròxims partits hi haurà rotacions, que poden començar aquest dissabte a Anoeta

Actualitzat

Ernesto Valverde vol evitar que els seus jugadors afrontin la represa de la Lliga sense la concentració necessària i potser per això ha recordat el gol matiner que l'equip va encaixar en l'últim partit.

"Quan juguem fora de casa ja sabem quina activació tenen els rivals. Necessitem tenir un bon inici, no com al partit contra l'Osca, que ens van marcar al minut 2."

El tècnic blaugrana ha revelat que de cara als pròxims partits, i possiblement també a Anoeta, hi haurà canvis a l'equip. Segons ell, serà la millor fórmula per superar un calendari atapeït.

"És possible que hi hagi canvis. De cara als pròxims partits no necessitaré només 11 jugadors sinó més. Jo he de tenir en compte el que han jugat els jugadors amb les seves seleccions, els viatges, si algun ha vingut amb cops. Ara ens vindrà un calendari molt ple, en 6 dies tindrem 3 partits, i segurament hi haurà rotació de jugadors per evitar lesions i per estar frescos."

Valverde ha tingut paraules positives per a Arthur Melo, tot i que el brasiler, que ve de debutar amb la seva selecció, ha quedat fora de la llista de cara al partit contra la Reial Societat.

"A Arthur el veiem ben adaptat i ben connectat. És un jugador que creiem que s'adapta molt bé al nostre estil i que té recorregut aquí."  

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut