Barça

Valverde: "400 gols és una barbaritat, és un jugador extraordinari"

L'entrenador del FC Barcelona ha apuntat que a l'equip li ha costat durant la primera meitat, però ha decidit en els vint primers minuts de la segona. A més, ha explicat que Leo Messi "no és només un golejador"

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha mostrat satisfet per la victòria treballada que el FC Barcelona ha aconseguit davant un combatiu Eibar per 3 gols a 0. El tècnic del Barça ha explicat que a l'equip "li ha costat molt" en la primera meitat i que en la segona part els blaugranes "han dominat el joc els primers vint minuts" i ha estat llavors quan han arribat els gols:

"La primera part ens ha costat sortir des del darrere perquè ells estaven frescos en la pressió a banda que ho fan molt bé. Ells no volen que passis del centre del camp, que no et puguis girar, i teníem dificultat a contactar amb els nostres davanters. Una vegada ho fèiem, ells jugaven amb el risc de tenir la defensa alta i nosaltres allà som un equip perillós."

L'entrenador del FC Barcelona ha valorat l'avantatge que té l'equip davant els seus perseguidors a la Lliga, tot i que ha explicat que "queda moltíssim":

"En la primera volta hi ha hagut de tot. Hi ha hagut moments en què nosaltres hem fallat, en què els contraris també han fallat i no sabem el que pot passar en aquest segon tram que és més decisiu. L'any passat portàvem més avantatge i vam tenir un parell d'empats. Queda molt i els rivals són durs. És una bona dada acabar la primera volta amb avantatge sobre els nostres perseguidors però no hi ha res fet."

Al ser preguntat pel gol 400 de Leo Messi a la Lliga, Valverde ha apuntat que "és un jugador extraordinari" però ha volgut recalcar que "no és només un golejador":

"400 gols és una barbaritat. És fàcil dir-ho fins que els poses un darrere de l'altre. És un jugador extraordinari que no és només un golejador, és tot el que genera, tot el que fa. Els gols que dona, el que genera al seu voltant, tot això."

En relació amb la solidesa defensiva que ha mostrat l'equip en els últims partits, el tècnic del Barça ha dit que "és fonamental el fet de concedir poc i estar una mica més junts" i ha explicat que Umtiti "tornarà aviat" tot i que no ha confirmat quan.

Per últim, l'entrenador blaugrana ha apuntat que el seu objectiu és "passar l'eliminatòria" en referència al partit de tornada que afrontarà el FC Barcelona davant el Llevant dijous en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei que es podrà seguir en directe per TV3.

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut