Fórmula 1

El Mercedes de Lewis Hamilton, millor temps al Circuit de Barcelona-Catalunya

L'escuderia alemanya no cedeix ni en la primera jornada d'entrenaments i ha marcat el temps més ràpid de la sessió ab el vigent campió del món

Actualitzat
El Mundial de Fórmula 1 comença d'aquí a menys d'un mes i les escuderies fan des d'aquest dimecres els primers testos de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya. Mercedes, campió dels últims sis mundials, és l'equip per batre. L'escuderia alemanya, però, no cedeix ni en la primera jornada d'entrenaments i ha marcat el temps més ràpid de la sessió amb Lewis Hamilton.

El vigent campió del món ha completat 94 voltes i ha firmat el millor temps amb un registre d'1:16.976, seguit pel seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas. Bona prestació també de Sergio "Checo" Pérez, que ha liderat la taula de temps durant gran part de la sessió amb el seu Racing Point i finalment ha estat tercer, al davant del Red Bull de Max Verstappen.

No ha pogut rodar al volant del Ferrari Sebastian Vettel, que ha hagut de marxar del circuit de Montmeló perquè no es trobava bé. Qui sí que ha rodat és el seu company d'escuderia, Charles Leclerc, que només ha pogut ser onzè, dels quinze pilots que han sortit a pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut