Un pla zenital del cotxe de Valtteri Bottas durant el primer entrenament del GP del 70è aniversari de la F1 (Reuters)
Motor

Valtteri Bottas és el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments del GP del 70è aniversari

Els pilots de Mercedes s'han intercanviat les posicions en una segona sessió de lliures en què els neumàtics i Vettel han estat els protagonistes

Actualitzat

Podria ser que haver firmat la renovació li hagi tret un pes de sobre. En qualsevol cas, l'endemà de segellar la seva continuïtat a Mercedes, Valtteri Bottas ha dominat la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del 70è aniversari de l'F1 que, com la cursa precedent, es corre al circuit de Silverstone.

El pilot finlandès ha rodat 138 mil·lèsimes més ràpid que el seu company d'equip Lewis Hamilton, el gran dominador de la Fórmula 1, en especial a Silverstone. El tercer lloc de la taula de temps correspon a Max Verstappen (Red Bull). Nico Hulkenberg (Racing Point), que substitueix Sergio Pérez mentre aquest no doni negatiu de Covid-19, ha establert el quart millor registre, al davant de Charles Leclerc (Ferrari).

 

 

Ricciardo, tercer; Ferrari no aixeca el cap

Els pilots de Mercedes han tornat a dominar la segona sessió de lliures amb Hamilton primer i Bottas segon. El neumàtics Pirelli, centre d'atenció després de les punxades de diumenge, han estat protagonistes per la seva alta degradació. La sorpresa ha estat la tercera posició de l'australià Daniel Ricciardo, a 815 mil·lèsimes de Hamilton. La nota negativa de la tarda ha estat la ruptura de motor del Ferrari de Sebastian Vettel.

 

 

Aquests han estat els resultats finals de la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del 70è aniversari de l'F1:

 

Anar al contingut