Valtteri Bottas és la referència després de la primera sessió d'entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya (Reuters)
Motor

Valtteri Bottas és el més ràpid en els primers entrenaments del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1

El pilot finlandès ha superat Hamilton per 39 mil·lèsimes en una nova sessió clarament dominada per Mercedes

Francesc RosésActualitzat

No hi ha hagut sorpreses en la primera sessió d'entrenaments lliures pel Gran Premi d'Espanya. Els pilots de Mercedes han superat àmpliament els seus rivals més directes. Valtteri Bottas ha marcat el millor temps. Ha superat el seu company Lewis Hamilton, líder del Mundial, i han tret gairebé un segon d'avantatge a Max Verstappen, segon en el campionat i guanyador del passat Gran Premi a Silverstone.

Lleugera millora dels Ferrari, amb Charles Leclerc i Sebastian Vettel, que han estat quart i cinquè, tot i que a més d'un segon dels pilots de Mercedes. La millora també s'ha notat en tots els cotxes que porten motors de la casa de Maranello, donat que els pilots de Haas també han estat més endavant del normal: Romain Grosjean ha marcat el sisè millor temps i Kevin Magnussen ha estat novè.

Més discrets els McLaren, amb Carlos Sainz en l'onzè lloc. Checo Pérez, que tornava al volant del seu Racing Point després de la seva baixa per haver donat positiu en les proves de Covid-19, ha marcat el setè millor temps. Gairebé tots els pilots han notat que la calor continuarà afectant els pneumàtics, de manera que els obligarà a fer una carrera amb dues aturades al box i, per tant, amb més varietat estratègica.

Anar al contingut