Valtteri Bottas ha rodat amb el Mercedes al circuit de Silverstone
Fórmula 1

Valtteri Bottas domina i Renault pressiona en la primera jornada del Gran Premi de Rússia

Francesc RosésActualitzat

Valtteri Bottas ha estat el més ràpid en la primera jornada d'entrenaments pel Gran Premi de Rússia. Els pilots de Mercedes han marcat els millors temps durant la seva simulació de volta de classificació per la carrera, i li han tret gairebé un segon d'avantatge al tercer classificat, Daniel Ricciardo. 

El pilot australià de Renault ha estat el més ràpid de la resta i ha superat Carlos Sainz per dues dècimes de segon. El pilot madrileny, que havia tingut una sortida en la primera sessió, ha superat al seu company Lando Norris i Sergio Perez, cinquè i sisè respectivament. Decepció a Red Bull, amb Max Verstappen situat en el setè lloc.

En el món de la Fórmula 1 es te la impressió de que els pilots de Mercedes continuen amb ajustament de motor molt potents de cara a aconseguir bons temps en la classificació, però que poden posar en perill la resistència dels motors en carrera. Des del passat Gran Premi d'Itàlia no es poden canviar els mapes dels motors.

Darrera Verstappen, s'ha classificat el millor dels pilots de Ferrari, Charles Leclerc, que per la seva banda ha superat Esteban Ocon i Sebastian Vettel. Pierre Gasly ha obtingut l'onzè millor temps.

Durant els entrenaments s'ha conegut la noticia oficial del nomenament de Stefano Domenicali com a nou cap de la Fórmula 1, fet que ha estat acollit amb satisfacció dins de tots els equips.

 

Anar al contingut