Rossi en un test de pretemporada
Motor

Valentino Rossi va rebutjar una oferta per ser pilot de Ferrari a la Fórmula 1

El pilot italià ha confessat que va estar "molt a prop" de firmar per Ferrari, però "el meu cor em va dir que em quedés a MotoGP"

Redacció Esport3Actualitzat

Després de perdre dos mundials consecutius el 2005 i 2006 contra Fernando Alonso, Michael Schumacher va retirar-se (per primera vegada) de la Fórmula 1. Kimi Räikkönen va ocupar el seient vuit a l'escuderia italiana, però no va ser la primera opció.

En una entrevista a In Depth With Graham BensingerValentino Rossi, el fins a la data pentacampió del món de MototGP, ha confessat que va estar "molt a prop" de firmar per Ferrari, però "el meu cor em va dir que em quedés a MotoGP".

L'expilot italià ha explicat com va ser la conversa amb Stefano Domenicali, director de l'escuderia en aquell temps.

"Stefano Domenicali em va trucar i em va dir: 'Per què no proves un dels nostres cotxes? Tenim una pista ràpida a Fiorano, fem un test aquí'. Vaig acceptar l'oferta i vam organitzar la prova."

Rossi es va posar al volant d'un Ferrari en els tests de pretemporada celebrats l'1 de febrer de 2006 al circuit Tormo de València, on va aconseguir el novè millor temps en una graella conformada per 15 pilots, només a set dècimes de Michael Schumacher.

 

No obstant això, l'escuderia tenia un pla per al pilot italià.

"Hi havia un pla per passar a la F1, però no directament amb Ferrari. La intenció era que comencés amb un equip més petit, guanyés experiència i, si anava prou ràpid, passaria a Ferrari."


Segons Rossi, tots li deien que escollís Ferrari, "perquè era una cosa important", però al pilot no li va acabar de convèncer l'oferta.

"Quan vaig arribar a casa vaig decidir seguir a MotoGP."

 

Anar al contingut