Automobilisme

Valentino Rossi torna a Montmeló, ara al volant d'un gran turisme: "Això és com la selva"

Aquest cap de setmana corre al circuit de Barcelona-Catalunya tota una llegenda de la història recent del motociclisme. "Il dottore" és a casa nostra i ha atès TV3

Xavier GuillénActualitzat

El pàdoc del circuit de Barcelona-Catalunya ja està ple de marxandatge de Valentino Rossi. El seu estand és el que està més ben situat i el més llampant. La febre Rossi ha arribat als cotxes, al campionat de Grans Turismes que en les seves diferents categories omplirà Montmeló de moltíssims seguidors. Es fa el Festival de la Velocidad Barcelona 2022 -Legado María de Villota, i el nou vegades campió del món serà un dels pols d'atenció. Fins ara ha aconseguit dos cinquens llocs com a millor resultat.

"S'ha de treballar molt al box, l'estratègia... És complicat. Quan vas darrere d'un altre tens poca visibilitat. Sempre és un gran casino. 50 cotxes en cursa és com la selva."

Gairebé un any després de retirar-se de Moto GP, "Il dottore" no es mulla sobre qui veu campió: "Quartararo i Pecco ho tenen a prop... És difícil dir qui guanyarà". Però si parlem del seu germà Luca Marini, s'emociona quan li passem les seves classificacions aquesta temporada: molt a prop del podi.

"Genial! Bonic! Estic molt content de la temporada que fa en Luca, per ell i també perquè ho fa amb el nostre equip."

Rossi afronta nous reptes professionals i també personals des que va ser pare.

"La Giuletta és tranquil·la, té bon caràcter i de nit dorm: això ho ha après de mi."

Serà emocionant veure Rossi aquest cap de setmana al que sempre ha estat un dels seus traçats preferits, si més no sobre dues rodes, i també Dani Juncadella, que es pot proclamar campió amb el seus companys Raffaelle Marciello i Jules Gounon.

L'entrevista sencera, el diumenge 2 d'octubre al "Motor a fons".

Xavier Guillén i Valentino Rossi, cara a cara
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut