Rossi no vol tenir més relació amb Márquez (Reuters)
MotoGP

Valentino Rossi: "Marc Márquez em va trair"

A una setmana de l'inici del Mundial de MotoGP, Valentino Rossi aviva la confrontació amb Marc Márquez. En una entrevista a "La Gazzeta dello Sport", el pilot italià considera que el cerverí el va "trair".

Actualitzat

Valentino Rossi no vol tenir més relació amb Marc Márquez. Així ho ha assegurat en una entrevista a "La Gazzeta dello Sport". El pilot italià es considera "traït" pel cerverí, ja que, segons ell, Márquez "es comportava com un amic només quan guanyava". "Va arribar dient-me que era seguidor meu, però tot era mentida. M'ho vaig creure però a Assen em vaig adonar que no era així", explica Rossi.

"Després del que va passar l'any passat, no hi haurà cap relació personal. Serem rivals a la pista i és on ens haurem de respectar", comenta l'italià. L'incident a Sepang va ser la gota que va fer vessar el vas amb el nou vegades campió del món. A una setmana de l'inici del Mundial, Rossi considera que Lorenzo és "el rival a batre" i explica que vol córrer fins als 39 anys i després ser pilot de cotxes fins "almenys deu anys més". 

 

 

Anar al contingut