MotoGP

Valentino Rossi: "He de veure si estic prou motivat per continuar"

El pilot italià rumia la retirada després de quedar-se sense moto oficial per a la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El Mundial "exprés" de MotoGP tindrà un gran al·licient. Podrien ser les últimes curses de Valentino Rossi. El pilot italià rumia la retirada després de quedar-se sense moto oficial per a la pròxima temporada.

El mes de febrer, Yamaha ja va anunciar que la plaça de Valentino Rossi a l'equip oficial l'ocuparia Fabio Quartararo. Tot això, a un any vista. Amb 7 podis i 7 "poles", l'estrena del francès a MotoGP va ser tan bona que fins i tot va acabar al davant de Rossi a la general, malgrat córrer amb una moto de l'equip satèl·lit Petronas. Rossi acaba contracte a finals d'aquest any. I, si continués, ho faria perdent galons, si accepta anar precisament a Petronas.

"Tinc una bona oportunitat amb l'equip Petronas. És un equip de gran nivell. Ara he de veure si estic prou motivat per continuar".

Al seu circuit santuari de Tavullia, Valentino s'entrena fent "dirt track" a la recerca d'aquesta motivació potser perduda. Amb 41 anys acabats de fer, el nou vegades campió del món amaga les opcions que valora. O Petronas, o la retirada.

"Sí, exacte. Tinc aquestes dues opcions: o Petronas o parar."

El seu encara company aquesta temporada a Yamaha, Maverick Viñales, també s'entrena com pot. En aquest cas, en el minicircuit del Pas de la Casa, a Andorra. La millor previsió parla d'un primer Gran Premi, a Jerez, a mitjans de juliol.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut