Valentino Rossi ha anunciat la seva retirada
MOTOGP

Valentino Rossi anuncia la seva retirada després del Mundial

L'italià posa punt final a la seva carrera esportiva després de 25 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Valentino Rossi deixarà de ser pilot de MotoGP quan finalitzi el Mundial de motociclisme. Així ho ha anunciat l'italià, de 42 anys, en una roda de premsa que havia convocat per donar a conèixer els seus plans de futur en la prèvia del Gran Premi d'Estíria i just després de l'aturada vacacional.

"Malauradament serà la meva última temporada com a pilot de MotoGp. És trist i difícil dir que l'any que ve ja no estaré competint."

"Il Dottore" pren aquesta decisió el dia que es compleixen vint-i-cinc anys des que va aconseguir pujar al podi per primera vegada, a Àustria l'any 1996. Des d'aquell dia, Rossi ha guanyat 9 mundials i ha disputat 424 grans premis en els quals ha assolit 115 victòries i 235 podis.

"Em vaig donar un temps que podia ser la primera part del campionat i he decidit deixar-ho, serà l'última meitat de temporada com a pilot."

Els mals resultats de la present temporada han esperonat al pilot a no allargar més el seu comiat. I és que Valentino és dinovè a la classificació general, a 139 punts de distància de l'actual líder del campionat, Fabio Quartararo.

Anar al contingut