Valentino Rossi es dirigeix a la roda de premsa a Xest (EFE)
Valentino Rossi es dirigeix a la roda de premsa a Xest (EFE)
MotoGP

Valentino Rossi: "A l'hora de la veritat, se'm treu l'oportunitat de lluitar pel campionat, i això em desil·lusiona"

El pilot italià de Yamaha reconeix que "Xest no és dels meus circuits preferits" i "tot serà més dur començant en l'última posició, corres més riscos"

Pau RodríguezActualitzat

Valentino Rossi ha assegurat aquest dijous, en una compareixença amb els mitjans prèvia al Gran Premi de València, que "a l'hora de la veritat se'm treu l'oportunitat de lluitar pel campionat, i això em desil·lusiona". Tot i això, el pilot italià ha agraït el suport que ha rebut aquests últims dies. "Amb el pas dels dies, la gent entén més bé què va passar", ha explicat.

"Tot serà més dur començant en l'última posició, corres més riscs", ha analitzat Rossi de cara a la cursa del diumenge, i ha afegit que "si hagués començat des d'una posició normal, estaria més tranquil". Respecte el circuit de Xest, el pilot de Yamaha ha reconegut que "he guanyat en el passat, però no és dels meus circuits preferits", i ha assegurat que la seva única preocupació sobre l'asfalt serà "tenir bon ritme, no sé què faran les Honda".

Rossi també ha comentat l'incident del Gran Premi de Malàisia i ha dit que "l'únic que lamento de Sepang és haver-me obert tant i no seguir la meva traçada habitual". Tot i això, l'italià ha reconegut que "ens demanen que no parlem del passat, i hi estic d'acord". "Espero que tot vagi amb normalitat", ha afegit el pilot de Yamaha.

Respecte al seu futur, Rossi ha confirmat que "l'any que ve correré, tinc contracte. Un cop allà, veuré si segueixo o no".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut