Josep Guardiola donant instruccions durant un partit del Manchester City (Reuters)
Futbol

Valentí Guardiola: "No m'agradaria que el meu fill dirigís la selecció espanyola"

El pare de Pep Guardiola es mostra satisfet per l'accés del Manchester City a la final de la Champions i recorda que el seu fill "porta el Barça al cor"

Redacció Esport3Actualitzat

Valentí Guardiola, pare de Josep Guardiola, és un home satisfet per com li estan anant les coses al seu fill, i així ho va transmetre en una entrevista que va concedir a l'emissora argentina Radio Villa Trinidad. Valentí admet que no parla gaire de futbol amb el seu fill i que, a aquestes alçades, tot el que decideixi estarà bé: "Tant si un dia vol tornar al Barça, com si vol plegar o el que sigui. El que ell decideixi, a mi em posarà content."

Això sí, el que no veu el pare de l'actual entrenador del Manchester City és que el seu fill pugui ser algun dia seleccionador espanyol:

"Jo no soc ningú per dir el que ha de fer, perquè està per fer 50 anys i sap el que li convé i el que no. Sí que et puc dir que no vull que dirigeixi la selecció espanyola, penso que no. Ara,  tornar al Barça com a tècnic o com una persona que doni consells, això no ho descarto. Però la selecció espanyola, ho dubto"

Valentí es mostra "molt satisfet" que el City hagi arribat a la final de la Champions i confessa que li hauria agradat veure-hi també el Reial Madrid. "Que juguessin tots dos i a veure si el Manchester podia guanyar el Madrid." Preguntat per si veu el seu fill entrenant Messi altra vegada, Valentí Guardiola no estalvia lloances cap al jugador argentí:

"Messi és un número a part. No crec que hi hagi equip que no volgués tenir-lo. El vaig veure jugar amb 12 o 13 anys per primera vegada i em vaig quedar meravellat. És un fora de sèrie. Jo crec que a en Pep li agradaria tenir-lo al Manchester City. El meu fill a Messi sempre l'ha tingut a dalt de tot, però avui està al Barça. En Pep té el Barça al cor i no li faria mai mal al Barça"

 

 

Anar al contingut