Xabier López-Aróstegui jugant amb el València contra la Virtus.
Xabier López-Aróstegui jugant amb el València contra la Virtus.
Bàsquet

València Basket i Partizan, les wild cards de la pròxima edició de l'Eurolliga

El Barça jugarà l'Eurolliga i el Joventut de Badalona, l'Eurocup

Actualitzat

Després de la reunió d'aquest dijous de la board d'accionistes de l'ECA s'ha decidit la composició d'equips per a la pròxima Eurolliga i per a l'Eurocup. 

Pel que fa a la primera competició continental, les dues places wild card disponibles, un cop s'ha ratificat la suspensió del dret a participar-hi dels equips de la Federació Russa, han anat a parar al València Basket d'Àlex Mumbrú i al Partizan NIS Belgrade de Zeljko Obradovic.

 Serà la setena participació del València Basket en la Turkish Airlines EuroLeague, la quarta en les últimes sis edicions.

Aquesta decisió deixa la llista d'equips participants per a la Turkish Airlines EuroLeague en 16: Alba de Berlín, Anadolu Efes d'Istanbul, AX Armani Exchange de Milà, FC Barcelona, FC Bayern de Munic, Fenerbahçe Beko d'Istanbul, Bitci Baskonia de Vitòria-Gasteiz, LDLC ASVEL de Villeurbanne, Maccabi Playtika de Tel Aviv, Olympiacos del Pireu, Panathinaikos OPAP d'Atenes, Reial Madrid i Zalgiris de Kaunas com a equips amb contracte de llicència, l'AS Mònaco després de guanyar-se la permanència després d'aconseguir el seu lloc en la 7DAYS Eurocup 2020-21, la Virtus Segafredo de Bolonya com a campió de la 7DAYS Eurocup 2021-22 i el Crvena Zvezda MTS (Estrella Roja de Belgrad) com a campió de la Liga Adriàtica 2021-22.

El Joventut, un any més a l'Eurocup

Pel que fa al Joventut de Badalona, que ha anunciat la renovació d'Andrés Feliz fins al 2025, jugarà un any més a l'Eurocup i està inclosa en la llista de 20 equips. També hi ha el Gran Canària de la Lliga ACB.

 

Els 20 equips de l'Eurocup

 

 

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut