Víctor Valdés serà el nou entrenador de l'UA Horta
Víctor Valdés serà el nou entrenador de l'UA Horta
Barça

Valdés marxa del Barça preocupat per la deriva que està prenent el futbol base

El ja exentrenador del juvenil A blaugrana té previst fer una roda de premsa per explicar amb més detalls els motius del seu cessament i per denunciar en què s'està convertint el futbol base blaugrana

Jordi GrauActualitzat

Víctor Valdés s'ha acomiadat del Barça després d'un fugaç pas per la banqueta del Juvenil A. L'exporter blaugrana ha anat a firmar la rescissió del seu contracte en un comiat fred, ja que cap directiu ni responsable del futbol formatiu ha estat present. La setmana que ve Valdés té previst fer una roda de premsa per explicar amb més detalls els motius del seu cessament i per denunciar en què s'està convertint el futbol base blaugrana.

Valdés ha reconegut que va tenir una discussió pujada de to amb Patrick Kluivert, director del futbol formatiu del Barça, però té la sensació que ha arribat a una estructura muntada i que malgrat que quan va arribar va explicar les seves intencions només l'han volgut sotmetre i que fos un titella. Segons la seva versió, fa dies que intenta parlar amb Josep Maria Bartomeu però al·lega que el president blaugrana, el màxim valedor del seu fitxatge, no li agafa el telèfon.

Valdés també ha justificat la derrota contra l'Inter a la Champions juvenil perquè no li van deixar convocar jugadors del juvenil B i admet que en algun episodi concret amb personal del club s'ha equivocat, però que de seguida s'ha filtrat tot a mitjans de comunicació afins amb la intenció de desgastar-lo per ser destituït. Per últim, Valdés assegura que té la sensació que el van fitxar com un cromo però que des del Barça mai se l'han cregut ni l'han defensat.

Anar al contingut