Usain Bolt, en una imatge com a futbolista (Foto: REUTERS)
Futbol

Usain Bolt, sorprès per haver de passar un control antidopatge

L'exatleta, que està fent els seus primers passos com a futbolista, ha mostrat la seva sorpresa a les xarxes socials en ser citat per passar un control antidopatge

Actualitzat

L'atleta més ràpid de la història, Usain Bolt, ha abandonat l'atletisme professional i està intentant començar la seva carrera com a futbolista, el seu gran somni. Divendres, el velocista va marcar els seus dos primers gols amb la samarreta del Central Coast Mariners australià, en un amistós contra el MacArthur South West.

Només tres dies després d'aquest debut golejador, Bolt ha mostrat a les xarxes socials un document de citació per un control antidopatge. "M'he retirat de l'atletisme buscant convertir-me en futbolista, però mireu això", exclamava el jamaicà a Instagram. 

Bolt, que ha fet evident la seva sorpresa, es preguntava per què ha de passar un control si encara no ha firmat per cap club. Malgrat tot, l'exatleta assegura que la resposta oficial que ha obtingut es que és un "atleta professional" i que, per tant, ha de passar controls antidopatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut