Futbol internacional

Usain Bolt penja les botes i es dedicarà als seus negocis personals

L'atleta jamaicà ha anunciat la seva retirada del futbol professional després d'un any al Central Coast Mariners de la Lliga A australiana

Actualitzat

Usain Bolt ha anunciat la seva retirada del futbol professional, després d'un any amb el Central Coast Mariners de la Lliga A, amb el qual va debutar el 31 d'agost de 2018.

"Ha estat una bona experiència. De veritat que he gaudit d'estar en un equip i ha estat molt diferent el camp de la pista. Ha estat divertit mentre ha durat", ha confirmat l'atleta jamaicà.

El moment més destacat de la breu carrera futbolistíca del guanyador de l'or olímpic en els 100 i 200 metres en els Jocs del 2008, el 2012 i el 2016 va ser el 12 d'octubre, quan va marcar dos gols contra el Macarthur South West United.

Menys d'una setmana després del seu debut golejador, un equip semiprofessional de Malta li va oferir un contracte per dos anys, però ho va rebutjar. Bolt ha afegit a partir d'ara que es dedicarà als seus negocis personals, que segurament tindran bons fruits per la seva popularitat. D'aquesta manera, el somni futbolístic de l'home més ràpid del planeta arriba al final.

Anar al contingut