Atletisme

Usain Bolt fa el segon millor temps de l'any al Racers Grand Prix de Jamaica

El velocista jamaicà, que vol convertir-se en el primer guanyador dels 100 metres llisos en tres Jocs Olímpics, ha rebaixat la seva marca anual en 10 centèsimes

Actualitzat

Usain Bolt afina la seva preparació quan falten menys de dos mesos per als Jocs Olímpics de Rio. El velocista jamaicà s'ha imposat al Racers Grand Prix, a Kingston, amb un temps de 9.88, la segona millor marca mundial de l'any.  

Bolt ha superat tres compatriotes seus que han baixat dels 10 segons: Nickel Ashmeade i Yohann Blake (9.94 tots dos) i Asafa Powell (9.98). El doble campió olímpic dels 100 metres llisos, però s'ha quedat a dues centèsimes de la millor marca de l'any, establerta pel francès Jimmy Vicaut (9.86) a Montreuil el 7 de juny.

El triple campió del món, que aquest any només havia participat a dues curses i tenia com a millor marca un 9.98 obtingut al maig a Ostrava, ha demostrat a Kingston la seva progressió en l'afany de convertir-se en el primer atleta que guanya l'hectòmetre en tres Jocs Olímpics. Mentrestant, el seu gran rival, Justin Gatlin, sembla clavat en els 9.93.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut