Usain Bolt ha aixecat expectació en la seva visita a Austràlia per presentar la Nitro Athletics (EFE)
Atletisme

Usain Bolt anuncia que reapareixerà al febrer i podria provar el triple salt

El velocista jamaicà obrirà la temporada a Austràlia com a preparació per al Mundial de Londres de l'estiu que ve

Actualitzat

Usain Bolt ha estat el presentador d'excepció d'una nova prova atlètica que es disputarà a Melbourne, a Austràlia, el febrer vinent. La Nitro Athletics, que enfrontarà sis equips nacionals en diferents disciplines atlètiques, suposarà la tornada de l'home més ràpid del món a la competició des que l'estiu passat va sumar a Rio de Janeiro tres ors olímpics més als sis que ja tenia.

"Serà una prova que barrejarà pista i concurs, i tindrà moltes novetats. És per això que hi estic implicat. No només com a participant, sinó també com a capità d'equip". Bolt, l'estrella més gran de l'atletisme, pot ingressar fins a 700.000 euros per la seva participació en la prova, el doble del que s'embutxaca habitualment.

La primera participació de la seva vida a Austràlia li servirà per començar a preparar el Mundial de Londres de l'estiu que ve, el pròxim objectiu en la seva carrera. Però també pot servir per veure'l en situacions menys habituals: el mateix Bolt ha donat a entendre que podria participar en proves inèdites per a ell, possiblement en el triple salt.  

Anar al contingut