Futbol internacional

UOL Esporte denuncia el robatori de l'entrevista exclusiva amb Neymar

El reporter Joao Paulo Vergueiro ha explicat que els van forçar el maleter del cotxe després de gravar la segona entrevista en què el brasiler revelava "informacions importants sobre el seu futur que volia aclarir", i han perdut tot el material

Actualitzat

La cadena de televisió brasilera UOL Esporte ha anunciat que aquest cap de setmana els van robar tot el material de l'entrevista exclusiva amb Neymar i que s'havia d'emetre aquest dilluns.

L'equip del programa "Aqui na Band", segons explica el reporter Joao Paulo Vergueiro, va gravar una primera entrevista amb Neymar el passat dia 11 de juliol, però el dissabte 13 van gravar una segona en què el brasiler revelava "informacions importants sobre el seu futur que volia aclarir".

Vergueiro ha explicat que els van forçar el maleter del cotxe després de gravar la segona entrevista i que han perdut tot el material, tot i que manté l'esperança que aparegui i poder emetre-la.

Una solució inesperada la podria tenir la cadena que havia parlat amb Neymar minuts abans, quan va confessar que la remuntada davant el PSG amb el Barça era el seu millor record com a futbolista. Des de "Oh my Goal" s'han ofert a UOL les imatges de l'entrevista robada, perquè asseguren que la seva càmera va seguir gravant.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut